dilluns, 9 d’octubre del 2017

Voluntat indomable (Llum)



Més enllà de les aparences físiques que ens atrapen hi ha un eco real que és l'essència del valor que té, en sí, el fet.
1.      Tenim un propòsit concret per aconseguir: el nostre somni.
2.      Treballem posant-hi energia, esforç, planificació, orientant sense embuts la ruta.
3.      Fem camí esquivant les dificultats, provant, obrint noves vies.
4.      El moment de plasmar-ho sembla el final.
5.      Siguem honestos amb nosaltres mateixos. Si la força és constant, amb pau i serenor i està ben emprada amb valor i seguretat, segur que es presenta el moment.
6.      És tal la voluntat  indomable i innocent, cohesionada, ferma en un mateix focus i projecte, que la meta s'aconsegueix.
7.      Actuar sense vacil·lació amb la intenció clara d'arribar a la meta honestament, sense engany, amb l'empenta de la raó clara.
8.      La consecució del que s'ha treballat en unió es fa realitat, i un goig intern és la recompensa a tot l'interès, i tenacitat,  i s'obliden les penúries passades.
9.      Tot repercuteix en tot. Tot el valor de la lluita és tingut en compte perquè és un patró que servirà de guia, on emmirallar-se i omplir-se d'orgull.
10.  Posteriors situacions tindran un referent net, per saber què fer o no fer.
            La vida no és fàcil, costa resoldre el puzle, s'ha de treballar per solucionar l'endevinalla.
            S'ha de començar amb seguretat, posant-t'hi el cor, estant disposat a fer variacions, a acceptar diferències en criteris i opinions, a compartir el que cadascú és capaç d'aportar.
            Aportem alegria, creativitat, sobretot unió, pau, serenor i fermesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada